Keresőoptimalizálás ára: ne dőljön be a legolcsóbb ajánlatnak

Nyilván a keresőoptimalizálás ára, várható költségei érdeklik elsősorban, mikor elkezd gondolkodni azon, hogy a keresőlista élére szeretne állni és egy seo céget venne igénybe. A keresőoptimalizálás ára természetesen nagyban függ vajon melyik piacra vagy melyik nyelven igényelné a szolgáltatást. Például a keresőoptimalizálás spanyol nyelven drágább mintha a magyar piacra rendelne meg szolgáltatást, magyar nyelven.

keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás árak: A keresőoptimalizálás ára nagyban függ a fizetés struktúrájától: lehet havidíjas általány, egyszeri sikerdíj, egyszeri fix összeg vagy akár havidíjas sikerdíj. Az egyszeri összeg többségében attól függ, hogy milyen igényes linképítőcsomagot választunk. A weboldalunkon elvégzendő on-page seo munkadíköltsége konstans, nyílván a weblapok számától függően.

A sikerdíjas keresőoptimalizálás egyik csapdája, hogy sokszor olyan kulcsszavak után is sikerdíjat fizetünk, ahol a kulcsszavak rendkívül gyengék. Annira minimális verseny folyik ilyen kulcsszavakért, hogy gyakran különleges segédlet nélkül is, seo szolgáltatás igénybevétele nélkül is az első oldalon landolna oldalunk. Azt, hogy milyen kulcsszavak után érdemes valójában sikerdíjas keresőoptimalizálás díját megfizetnünk ahhoz a kulcsszóelemzés elvégzése után kaphatunk pontosabb választ.

Ez a cikkünk is érdekelhet: