Cityland Cente Hills ho chi minh

Cityland Center Hills

A Cityland Center Hills Ho Chi Minh város Vard 7-ben, a Go Vap városrész szívében található. Ez egy modern sokoldalú lakóövezet, amely a lakhatáson kívül magas szintű szolgáltatásokat kereskedelmi oktatási egészségügyi és szórakoztatási funkciókat is kínál.

A 4emelet magas lakónegyed 3 utcafronttal képez háromszöget. Kiváló elhelyezkedése miatt a város különböző kerületei autóval kényelmesen érhetőek el. Az épülettől a Tan Son Nhat Nemzetközi Repülőtér 7 kilométer, a Raja Ferry Port 8,8 kilométer, a Katonai Régió Stadionja 4 kilométer távolságra van.

A projekt fejlesztője a Cityland Real Estate Investment Co társaság.

A Cityland Center Hills társasház épületei európai stílusú elemei, például az erkélyek közt futó oszlopok, és tornácok, a tetőn lévő kupolák üde színfoltjai a városnak. Az apartmanok 1-2-3 hálószobával rendelkeznek.

Cityland Cente Hills ho chi minh

A társasház létesítményei közé parkoló, megfigyelőrendszer, biztonsági szolgálat tartozik. A parkosított környezetben gyerekjátszóterek találhatóak.

A Cityland Center Hills könyékén népszerű attrakciók mellett a város különlegességei találhatóak meg. A Lang Hoa Park, a Phu Chau templom, a Pho Minh Pagoda, és a Ngoc Phuong apátság a Go Vap körzetben tekinthetőek meg.

A környéken nagy éttermi választék található, a hazai ízek mellett Pizza Hut, KFC. is. A vásárlás miatt a Vincom plaza és a Lotte Mart érhető el a legkönnyebben pár perc autózással.