Zinedine Zidane két játékost kér a PSG csomag részeként

A marseille-i születésű és nevelésű Zinedine Zidane a Paris Saint-Germainhez szerződhet.

Az El Chiringuito szerint Zidane hamarosan véglegesíti megállapodását a PSG-vel, így még az idei szezon előtt a csapat menedzsere lehet. A hír biztosan nem fog tetszeni a Real Madrid szurkolóinak sem, tekintve a kettejük közelmúltbeli csatározásait.

A Sport által közölt beszámoló szerint a tárgyalások már a szezon tervezéséig is eljutottak. Zidane két játékost szeretne ingyen átigazolással a klubhoz hozni. A PSG számára a kitűzött cél természetesen nemcsak a francia bajnokság megnyerése lenne, hanem végre egy Bajnokok Ligája diadal.

Az egyiknek azonban közvetlen hatása lehet a Barcelonára, hiszen Ousmane Dembele is szerepel Zidane listáján. A másik Paul Pogba, akit Zidane idején gyakran kapcsolatba hoztak a Real Madriddal.

A hírek szerint az új sporttanácsadó, Luis Campos nem szívesen hozná Dembelét a klubhoz, de Zidane sem szerepelt az első számú menedzser opciói között, inkább Christophe Galtier-t részesítette előnyben. Ismét úgy tűnik, hogy a PSG-nél a tulajdonosok fogják érvényesíteni az akaratukat a menedzsmenttel szemben.

Fotó: ligue1.com